Tervetuloa Nordisk Alkalin sivuille

– autamme sinua kasvinsuojeluratkaisujesi kanssa!

Nordisk Alkalilla on pitkä ja laaja kokemus kasvinsuojelusta tavanomaisissa maatalouskasveissa sekä enemmän erikoistuneissa viljelyksissä kuten hedelmissä, marjoissa, vihanneksissa, kasvihuonetuotannossa ja koristekasveissa. Kasvinsuojelun osaaminen isoissa ja pienissä asioissa on yksi toimintamme kulmakivistä ja jaamme mielellään tietomme ja kokemuksemme teidän kanssa.

Helposti saatavilla oleva tieto ja neuvonta

Tietoa ja neuvontaa tuotteistamme ja niiden käytöstä löydät helposti nettisivuiltamme ”Tuotteet”-valikosta. Kaikki antamamme ohjeet ja suositukset perustuvat useiden vuosien tutkimuksiin ja kokemuksiin, jotka samalla kuvailevat valikoimamme laajuutta. Jos sinulla on tarvetta käyttöturvallisuustiedotteelle, löydät uusimmat päivitetyt käyttöturvallisuustiedotteet jokaiselle tuotteelle suoraan nettisivuiltamme.

Kasvinsuojelu on tehtävä niin, että ympäristökuormitus jää mahdollisimman pieneksi samalla kun saadaan tehokkaasti torjuttua haluttu tuhoeläin tai rikkakasvi- tälle pohjalle neuvomme ovat rakennettu. Haluamme antaa ympäristötietoista neuvontaa, varmistaen että tuotteitamme käytetään oikealla tavalla ympäristön kannalta. Meidät tavoittaa helposti puhelimitse, sähköpostilla ja nettisivujamme kautta, aina kun sinulla on jotain kysyttävää.

Neuvonta, tavoiteltavuus ja kansainvälisiä yhteistyökumppaneita

Nordisk Alkalin markkinat ovat Pohjoismaat ja Baltia. Meillä on edustusta Ruotsissa, Tanskassa, Liettuassa sekä Suomessa, jonka myötä voimme tarjota hyvää palvelua ja paikkakohtaista neuvontaa.

Läheinen yhteistyö monien kansainvälisten ja tunnetuiden kasvinsuojeluaineiden tuottajien kanssa takaa osallisuutemme nykyaikaisessa tuotekehityksessä. Kehitämme jatkuvasti tuoteportfolioamme parantamalla jo olemassa olevia tuotteita sekä uusilla tuotteilla. Strategiamme on olla houkutteleva yhteistyökumppani viljelijöille, jälleenmyyjille, neuvontaorganisaatioille sekä tavarantoimittajille. Haluamme myös toimia tavalla, jolla kohtaamme molemminpuolista kunnioitusta viranomaisilta ja yhteiskunnalta yleisesti.

Kehitys ja tulevaisuus

Olemme vakuuttuneita siitä, että maataloudella, vihannes-, hedelmä- sekä marjaviljelyksillä Pohjoismaissa ja Baltiassa on hyvät edellytykset olla taloudellisesti kannattavia tuotantoaloja. Maalaisjärjen käyttö, tuotantopanosten järkevä hyödyntäminen ja hyvä yhteistyö elinkeinon toimijoiden kesken takaa pohjoismaitten ja Baltian elintarviketuotannon kilpailukyvyn tulevaisuudessakin – tulevaisuus missä Nordisk Alkali myös tulee olemaan osallisena!

Sinä viljelet, me suojelemme- sinun kasvisi on meidän intohimomme