Lentagran 45 WP

Kosketusvaikutteinen siemenrikkakasviaine erikoiskasveille– laaja teho leveälehtisiin rikkakasveihin

– erinomainen seoskumppani monilla kasveilla

– sopii hyvin ruiskutusohjelmiin monilla erikoiskasveilla

Lentagran WP on kosketusvaikutteinen rikkakasviaine. Käsittely tulee tehdä jo itäneisiin rikkoihin. Paras teho saadaan, kun rikkakasveilla on maksimissaan 2–4 lehteä ja ovat hyvässä kasvussa. Käsittelyn jälkeen voi kestää 5–10 päivää ennen kuin rikkakasvit alkavat lakastua.

Lentagran WP on kosketusvaikutteinen aine, minkä takia on tärkeää varmistaa ruiskutusnesteen tasainen leviäminen rikkakasvien lehdille. Lentagran WP:llä ei ole pitkäaikaisvaikutusta, vaan se tehoaa ainoastaan niihin rikkakasveihin, joihin aine osuu käsittelyn aikana. Tehoa voidaan tehostaa toistamalla käsittelyä 7–14 päivää ensimmäisen käsittelyn jälkeen, niillä käyttökohteilla, joilla se on sallittu.

On tärkeää, että viljelykasvi on kehittänyt suojaavan vahakalvon ennen käsittelyä. Tämän takia on hyvä, jos käsittelyn voi tehdä muutaman lämpimän ja aurinkoisen päivän jälkeen. Riski polttovioituksille on korkeampi kylmän ja sateisen jakson jälkeen ja silloin, kun yölämpötila on alle 2 °C.

Korkeat lämpötilat, yli 25 °C, käsittelyajankohtana lisäävät vioitusriskiä. Kun Lentagran WP käytetään viljelykasveilla, jotka ovat olleet harsojen peittämiä, on tärkeää, että harsot poistetaan 2–3 päivää ennen käsittelyä. Tällä tavalla viljelykasvi ehtii muodostaa suojaavan vahakerroksen.

Lentagran WP on sateenkestävä kahden tunnin kuluttua ruiskutuksesta.

Käyttöehdot

Käyttökohde

Rikkakasvien torjuntaan sipuli-, salottisipuli-, purjo-, kevätsipuli-, valkosipuli-, parsa-, rehu-maissi-, sokerimaissi, keräkaali-, kukkakaali-, ruusukaali-, lehtikaali-, parsakaali-, rehukaali- ja kyssäkaaliviljelyksiltä sekä apilan siemenviljelyksiltä ruusukaali-, lehtikaali-, parsakaali-, rehukaali-, kyssäkaali ja herneviljelyksiltä sekä apilan siemenviljelyksiltä
Rekisterinumero 1854
Tehoaine Pyridaatti 450 g/kg
Resistenssiryhmä HRAC ryhmä C3
Formulaatio Ruiskutejauhe (WP)
Pakkauskoko 1 kg
Säilytys Kuivassa ja + 5- +22 asteen lämpötilassa
Minor Use-hyväksyntä Siemenrikkakasvien torjuntaan kuminalta kylvövuonna.
Valmistaja Belchim Crop Protection