Select Plus

Systeeminen ja valikoiva rikkakasvien torjunta-aine, joka tehoaa lähes kaikkiin heinämäisiin rikkakasveihin, myös kaikkiin nurmikka-lajeihin.

– laaja teho useimpiin heinämäisiin rikkakasveihin

– tehoaa myös kylänurmikkaan

– joustava tuote – voi käyttää monissa viljelykasveissa

– valmiiksi formuloitu sekoitus, ei tarvetta kiinniteöljylle

Select Plus imeytyy kasvin lehdiltä ja kulkeutuu systeemisesti kasvissa. Arkojen kasvien kasvu loppuu viikon sisällä käsittelystä ja kasvupiste muuttuu vähitellen ruskeaksi ja lahoaa. Uudemmat lehdet muuttuvat keltaisiksi ja kuolevat hitaammin. Kun vanhemmat lehdet kuolevat, muuttuu niiden väri ensin oranssiksi, myöhemmin punaiseksi ja lopulta violetiksi.

Kostea maa ja rikkakasvien hyvä kasvu parantaa Select Plussan tehoa. Kun on erittäin kuivaa, vahva auringonpaiste ja kuivuudesta kärsivät kasvustot, käsittely kannattaa tehdä illalla.

Vesisade tunnin jälkeen käsittelystä ei normaalisti vaikuta tehoon. Jos kasvusto kastellaan, käsittely tulee tehdä kastelun jälkeen.

Kiinniteöljyä ei tarvita, Select Plus on valmiiksi formuloitu tuote.

Käyttöehdot

Käyttökohde

Heinämäisten rikkakasvien torjuntaan kepasipuli-, porkkana-, sokerijuurikas-, rehujuurikas, punajuurikas-, peruna-, keräkaali-, pellava-, rypsi-, rapsi-, herne-, papu- ja mansikkaviljelyksiltä.
Rekisterinumero 3231
Tehoaine Kletodiimi 120 g/l
Resistenssiryhmä HRAC ryhmä A (ACC-estäjät)
Formulaatio Emulsiokonsentraatti (EC)
Pakkauskoko 5 l
Säilytys Pakkaselta suojattuna
Minor Use-hyväksyntä
Valmistaja Arysta LifeScience